Дизайн и разработка на уебсайт за Националната академия за изкуства
Назад

Дизайн и разработка на уебсайт за Националната академия за изкуства

Националната академия по изкуства е един от най-старите университети в България, която възпитава професионални художници в областта на декоративно-приложно изкуство и дизайн.

NHA-website-museum

Изучаване на нови размери с онлайн-музея на нха

Благодарение на онлайн-музея на нха на изкуството се появи абсолютно във вашия свят безплатно. Не е нужно да чакате Нощта на музеите и галерии, за да се насладите на известни произведения на изкуството от областта на живописта, скулптура, графика, декоративно-приложното изкуство. Можете просто да използвате филтъра, за да получите незабавен достъп до внимателно пазена академични художествен фонд.

NHA-website

Пробуждане на художника

Да се отдадат в чудесния свят на художници, ние сме били вдъхновени да създадат и графично перфектен сайт. Известни безгрижен характер на творческите хора, сме дошли до идеята за разработване на уебсайт, така че нашите клиенти да могат да се справят не само съдържанието, но и структура и меню в него, тъй като "свободата, Санчо, е едно от най-скъпоценните дарове, които небето е дал на човека".

Първа награда за Националната художествена академия

Награди и отличия

  • Първото място в категория "институционални категории на сайта" БГ Саит ноември 2013
  • Първа награда в категория "Изкуство-култура" БГ сайт ноември, 2013
  • Първото място в категория "култура и Изкуство, наука и образование" категория на българските уеб награди, през юни 2013 г.

Подобни проекти