Разработване на уеб сайт, лого дизайн и корпоративна идентичност за мен ние събития
Назад

Разработване на уеб сайт, лого дизайн и корпоративна идентичност за мен ние събития

Ние разработихме уеб сайт, лого и цялостната корпоративна идентичност, за мен това събитие - вашата сватба и парти гид.

Корпоративен дизайн, лого дизайн и материали

На нас ни е интересно беше да се прецени идеи на нашите клиенти относно дизайна. Ние задаваме посоката, за да остана. Романтична, но не твърде захар. Окончателният вариант избрахме заедно с клиента е лого във формата на сърце в мек бежов. Резултатът е много приятен и запомнящ се.

От мен това събитие с любов

Сватби и партита ръководство ми се, че ние събития обичам интересни сватби и събития. На собственика на сватбен сайт всеки издания са различни, като историята и да дарява радост на много хора! Като каза тя, когато тя е получила писмо, тя отвори и прочете я на един дъх. Повечето сватби и събития, които хората споделят с нея , публикувани на сайта. Във всеки случай е личната история на хората, които празнуват. Прекрасна идея и усилия!

"Това е толкова лесно да се работи с Sogo, защото ние говорим на един език. Те са големи професионалисти. Те придават последователни финални щрихи към всеки детайл, те винаги казват, че ги притеснявам. Аз мисля, че заедно направихме фантастичен проект. Аз съм сигурен, че ще вземете ги за следващото ми сайт или корпоративен материали" – Вельчева на Маите, собственикът Аз Сме събитие - сватба и ръководството на партията.

 

Подобни проекти