Интерактивни уеб дизайн и разработка за ялта клуб
Назад

Интерактивни уеб дизайн и разработка за ялта клуб

Най-добър сайт на клуба .Чист списание и така си мислим.

Крайната център на клубната култура в България

Yalta club се превърна в изстине, преди да сме чули стръмен дума. Пръв сред равни! Yalta играе електронна музика, чужди deejays посетят България за първи път. Клуб дава старт за всички млади популярните dj-и и някои от най-големите звезди на световната хаус музика играл за диджейским масата.

Сайт На Слънчевата 07-09

Ние сме разработили микросайт трябва за лятото Ялта програма на брега на морето. От юли до август клубна живот, както и всички от София да отиде на брега на морето. В курорта Слънчев Бряг, какао или плажа спалня – просто вземи джапанки и вашето празнично настроение и нека партията да започне сега!

Най-Добър Сайт На Клуба

Според авторитетния Великобритания .чист списание сайт, ние създадохме за ялта клуб 'най-добър сайт на Клуб Сме виждали'. Ето какво е казал за нас: "водеща българска студио Sogo вземат по проекта. Резултатът е най-добър сайт на клуба, в който някога сме виждали. Стилни и изчистени, без допълнителна флаш ефекти, очите ви започват да се разболяват. Минимализъм облицовани с големи функционални възможности. Календар на събитията е много добре развита и това е пример за един от най-полезните информационни системи в индустрията. Чист и стилен сайт, следващата стъпка-със сигурност посещение на клуба".

Награди и отличия

Първа награда в забавление и начин на живот-компютърно пространство, октомври 2007 г.
Благодарност от ищеца издръжка дизайн, август 2007 г.
Mowsnet Награди, Юли 2007 Г.
Потвърждение от .чист вестник, брой 164 "10 на най-добрите проекти в интернет", май 2007
Дизайн На Сайта Награди, Април 2007 Г.
Дизайн, Графика, Април 2007 Г.
Gouw Награди, Април 2007 Г.
Най-Добрият Сайт За Флаш-Анимации, Март 2007

Емоционален дизайн, март 2007 г.
До Звезди, Награди, Март 2007 Г.

Подобни проекти