Дизайн, лого дизайн, разработване на уеб сайтове и SEO оптимизация за Орбис храни
Назад

Дизайн, лого дизайн, разработване на уеб сайтове и SEO оптимизация за Орбис храни

Орбис продукти-това е запазената марка на "Захарни блато" АД, Горна Оряховица – захар създател на продукти от 1887 година.

Лого дизайн и фирмен стил

Дизайн на лого и корпоративна идентичност

Орбис продукти, Захарни блато ПЛС, като цяло, да е малко забравена марка. Днес успяхме да се направи популярен отново през новия дизайн на лого и корпоративна идентичност. Това е истинско удоволствие и чест за нас да станат част от историята на Захарни блато АД.
 

2011-2012 развитие на календара

Нашият колега НАСКО Кунче направена специална фотосесия за продукти Орбис продукти, от които ние сме избрали най-съблазнителна снимка и ние сме създали календар за нашите клиенти за 2011 година. Ние добавихме нашето портфолио календар 2012 г., което е с абсолютно различен стил от това време. Главните герои са много добре запознати - юмористов. Всеки месец-това е много вкусно с продуктите Орбис!

SEO оптимизация

Ние сме разработили SEO оптимизация на сайт и в момента продължаваме работа за неговото популяризиране и оптимизация. При търсене по ключови думи в Google Орбис храна се появява на първа страница. Благодарение на нашите съвместни усилия самото Орбис продукти, както и на страницата на много популярни в Интернет.

Подобни проекти