Разработка на онлайн магазин за напълно издигнат
Назад

Разработка на онлайн магазин за напълно издигнат

Напълно издигнат магазин-това е много марки компания, която предлага на световно признати марки като Vivienne Westwood , Роберто Кавали, и Кэлвин Клайн.

totally-erected-magento

Аз Я Видях Първият

По време на работата по разработването на онлайн магазин, ние сме започнали да добавят в нашия списък, като различни дрехи и аксесоари. Ето как рассветало на нас, за да се интегрират "запазите за по-късно" функционалност. Ние знаем, че всеки човек, особено на жените, прекарват време гледат на дрехи в интернет. Но често се случва, че някой неочаквано ни изненадва. Опитвайки се да прикрият следи, ние затваряме всичко и забрави. С помощта на тази функция, вие ще имате таен ученик, който ще ви напомни всичко, което ви хареса. Готино, нали?

totally-erected-magento

Напълно Издигнат Магазин + В Magento

Когато става въпрос за развитието на интернет магазин, вие не трябва да попитам, как Magento е най-доброто решение. Комбинация от професионален подход и внимание към клиента, винаги води до добри резултати. В нашия случай е напълно издигнат магазин търси партньор, който няма да им позволи да се изправи сам в тъмното, а прекрачат в дълбокото море на онлайн бизнес. Ами, ние сме открити един с друг. Нашият дългогодишен опит с Magento ни позволи да предложим на нашите клиенти най-подходящата комбинация от функционалност и модули за техния бизнес.

Напълно Отзивчиви Магазин

Статистиката показва, че 2013 година е годината отзивчив уеб дизайн. Ние сме абсолютно съгласни с тази тенденция. Ето защо, ние успяхме да използваме най-новите уеб стандарти за адаптивно оформление на онлайн магазин и да се разработи последователен визуално преживяване напълно издигнат магазин за всякакъв вид мобилно устройство и таблет.

Награда за сериала Под прикритие

Награди и отличия

  • Награда в категория "електронна търговия" БГ Саит награди. ноември 2013
  • Награда "интернет магазин" категория на българските уеб награди, през юни 2013 г.

Подобни проекти