Разработка на онлайн магазин за скици
Назад

Разработка на онлайн магазин за скици

Скици-това е онлайн магазин за модни дрехи и аксесоари. Производител на облекло е българска дама, която живее и работи в Лондон.

Аз искам, гамаши сини сърца!

Всеки един от офис хареса нещо от скици! Добре, ние лежи :) единствената дама в екипа харесва всичко от онлайн магазина. Няма дял за мъже, но това скоро ще се случи. Една от най-добрите неща за скици се състои в това, че той не спира дотук и печели все повече фенове, които се превръщат в постоянни клиенти и приятели на марката и в онлайн-магазина също.

Чертежи + За Magento

Ние отново сме разработили онлайн магазина за нашите клиенти с помощта на платформата Magento. Не е необходимо да се използва нещо друго, тъй като ние сме изключително доволни от функционалност и лекота на интеграция и използване на модули на системата.
Ние получаваме все повече и повече искания за Магенто разработка и дизайн от нашите потенциални клиенти, които особено се интересуват, ако можем да ги развиват на платформата Magento. Ние се радваме, че хората, които работят с него са доволни и отново да го изберете.

Подобни проекти