Портфейл
Назад

Разработка на онлайн магазин за Орион

Магазини Орион е специализирана в производството на фенери.

Орион-това е най-известното съзвездие, което може да се види от всяка част на Земята. И Magento-най-често използваната платформа за електронна търговия. Избрахме го за друго време, поради всички функции, които тя предоставя. Една от най-интересните функции, която е допълнително модифицирана нас, е възможността за избор на подходящ тип и броя на лампи за дадено осветително тяло. Това е много удобно за клиентите, а само с едно кликване на мишката те могат да си купят всичко необходимо, не се чудя, че точният брой крушки, които ще направят осветление работят правилно. Ние също интегрирани интернет маркетинг модул, който дава възможност за получаване на различни отстъпки за сметка на обмен на продукти в социалните мрежи (Facebook, Google+ и twitter), както и чрез обмен на начална страница.

Виенски Блясък

Това е като сме на Виенски бал!
Полилеи, декоративни лампи, толкова много блясък и светлина. И не само ...
Ние разглеждате онлайн магазин, и заслепени от блясъка, ние постигаме класически, прост лампа. Но ние мечтаем за Австрия и Сваровски.
Да, известният Crystal също така намира приложение в производството на лампи за нашите клиенти. Ами, всъщност ... стилни работа!
 

Подобни проекти