Портфейл
Назад

Онлайн магазин развитие за блок

Блок-градинска/скейт магазин, който е изключителен представител за България на марките, като Супра обувки, дънки KR3W с. DHA и др.

UnBLOKing стереотипи

Ако сте един от онези хора, които не обичат или не разполагат с време, за покупки на празен ход, след това вие ще бъдете определено ми харесва идеята блок за дизайна и интернет-пространството. В голяма степен Magento е отговорен за вашето обзавеждане магазини 24/7. Разбира се, ние не трябва ръководство, за да я използват, тъй като ние сме професионалисти в работата с тази платформа за електронна търговия. Когато мислим за времето, което прекарваме в очакване на продавщицы, за да ни каже, ако те има на разположение нашите размера, в главите ни започват да се разболяват. Но за онлайн магазин "Блоковский" и ние сме направили почти – само с едно кликване на мишката ние получаваме цялата необходима информация за продукта. Ако съберем факта, че бихме могли спокойно да се отпуснете в автобус, има някои закуски и магазин чифт нови маратонки или дънки онлайн, ние със сигурност ще повдигне ръцете ни за пазаруване от дома.

magento-blok

Блок + в Magento

Ние създадохме онлайн магазин на Magento - една стабилна платформа за електронна търговия с много функции и промоционални пакети. Ние използвахме за Блок любимите модул продукти. Чрез него можете лесно да създадете своя собствена колекция от продукти, дори и без регистрация. Модул позволява да се следи и анализира най-атрактивни продукти, които помагат в организацията на следващото действие. "Любимите си продукти" функция е предназначена само и единствено в полза на собствениците на предприятия.

Подобни проекти