Назад

Искрено и лично да вземе тортата за Sogo

Въпроси и разработка на интернет-магазин за cake на платформата Magento – идва от нас, а отговорите и вкусните кифлички, сладкиши и кифли, комплекти – искрено и лично от пекарни:).

Въпрос: идеята да вземе cake се реализира в началото на 2011 година. Година и половина по-късно ти си решил да се направи също интернет-магазин. Защо сте решили това?

Отговор: Ние вече мислим за разширяване. Ние трябваше да обмислят няколко възможности, най-разумно от които са били на откриването на новия магазин или за развитието на интернет магазин. Ние решихме първо да се съсредоточи върху онлайн магазина не само като втори канал на продажба, но и като център на цялата ни дейност в интернет. Статистическите данни подкрепят този избор, тъй като те показват, че фирмите, които се занимават с мультиканального маркетинг имат много предимства.

Въпрос: Като сте избрали Sogo и на платформата Magento, как да печелим вашето внимание?

Отговор: след като направихме конкурс, където сме поканили едни от най-добрите агенции в България, избрахме вас се дължи на няколко причини: имахте опит в интернет-проекти; ние вече виждаме един добър баланс, който се достигат между сделка и рекламна аспект във вашите проекти; и най-важното – успяхте да ни убеди в това, че можете да бъдете наши партньори и съветници, вместо просто изпълнители. По-късно това е доказано.

Въпрос: по какво се различават в вземем торта? Какво ви прави по-специален от понички, кексчета и сладкиши, които се продават в други интернет магазините?

Отговор: Нашата концепция е много съсредоточена – ние го правим и на пазара само кифли и сладкиши, без компромиси по отношение на качеството. Торти се приготвят на място, пред клиентите, с които ние да спечели тяхното доверие.

Въпрос: освен сладкиши и кифли, които се предлагат като седмично меню също и арт-cupcake и cupcake комплекти. Разкажете ни повече за тези продукти. Виждате ли по-засилен интерес и предпочитание на cupcake комплекти за сватба, вместо на традиционната сватбена торта?

Отговор: Ние се стараем да развиваме и други проекти, като cupcake, например, в областта на изкуството, които добавят емоционална стойност към нашата марка и продукти. Cupcake-art е успешен, защото тя е продукт на чудесната работа на много хора – художници, дизайнери, илюстратори. А и защото зад него стоят две идеи: първо, на cupcake-оригинален формат за творческа дейност, а втората – на авторско право трябва да бъдат отчетени.


Въпрос: Вие, които взеха участие в тазгодишния фестивал за дизайн – София Седмица на дизайна. Тема – фигура за торта. Имаше ли интерес и как децата се справят с украса? Това е много добра инициатива – не само те правят нещо сами, но те също са го изяли с удоволствие. Планирате ли да направите още няколко подобни събития, мислим, че има интерес:)

Отговор: интересът беше огромен и истински. И децата, и родителите са го намерили по този начин. Уъркшопове, демонстрации, събития – ние просто се нажежава:)

Въпрос: знаем, че имате много нови идеи за развитие на продуктовата гама на фурна, както и онлайн. Разкажете ни повече за това, което излиза.:)
В: въвеждане на нова категория в cupcake изкуството на въпрос – cupcake-изкуство за деца. Това ще е интересно:)

Въпрос: Вие сте спечелили награда за най-добър онлайн магазин на годината в българското уеб на конкурса. Защо журито избрали вие? Като ти си я спечели, отколкото ти си отличаешься от други участници?

Отговор: според нас журито е оценило високо факта, че онлайн магазинът успешно адаптира някои уникални услуги, които предлагаме и са налични в цифрова среда. Все още най-популярната секция в сайта има конфигуратор, който дава възможност на всеки посетител да се "коригира" си торта и да го поръчате онлайн. Други интересни места в Сайта, са пирожного изкуство и календара вкус, който носи в себе си цялата логика на сайта.

Можете да се запознаете с нашия проект за изграждане на интернет-магазина, за да вземе тортата, или веднага да посетите сайта им и да поръчате изключително вкусни кексчета и сладкиши!Коментари

  1. брой
    20.02.13 в 13:38

    Кейти Альбертс

    По мое мнение, сътрудничеството между вас и вземете торта повече от успешно!!! Продължавайте да правите чудеса =]

За да напишете коментар