Дизайн и разработка на уеб сайтове за Надежда
Назад

Дизайн и разработка на уеб сайтове за Надежда

Клиника "надежда" - това е център за репродуктивно здраве и ин витро оплождане (IVF).

Напускане на живот след нас

Искаме да ни припомни добро и важни дела, които сме направили в живота ни. Това кодирани във всеки от нас. Разработват сайт Надежди център и придава футуристичен и иновативен изображения с помощта на ефекта на паралакса, ние се надяваме, че остави поне една малка следа след нас.

Може би някои хора не са чували за ефекта на паралакса. Това е метод, който включва в себе си картинки, намиращи се на няколко слоя, които се придвижват в сайта с различна скорост/перспективи и те създават илюзията за 3D-изображение. Като ефект впечатление на нашите клиенти, ние решихме да го използвате за първи път в сайта им. Известно време след пускането на проекта в интернет вече имаме няколко запитвания по посочените по-горе метод.

Те са нашите надежди!

Удоволствието е в детайлите. Щастие за всяка жена това е най-реалното, когато тя знае, че може и ще бъде детето. Ние сме участвали в проекта "Надежда" в центъра витро, с вяра, че можем да дадем надежда на всички онези бъдещи майки, които по една или друга причина искат, но не могат да имат деца. Истории за надежда на всички онези жени, които са извършили опити да имат дете в продължение на дълги години са публикувани на уеб сайта , както те казаха. Вие ще се чувствате се стреми към тяхната радост те са имали, когато им, най-накрая успя да ги дългоочакваното дете!

Награди за РИЗН

Награди и отличия

Първото място в категория "Уеб дизайн: общество и институции:" - компютърен пространство

Подобни проекти